محل تبلیغات شما

 

مرحوم عارف کامل جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی رحمةالله علیه مینویسد:

من استادی داشتم بزرگوار عارف،عامل وکامل (مراد ملا حسینقلی همدانی قدس سره)که نظیر او را ندیده ام . از او درباره عملی که مجرب ودر اصلاح قلب و تحصیل معارف موثر باشد،سوال کردم. در پاسخ فرمود:برای این امر،هیچ  کاری مانند مداومت بر یک سجده طولانی در هر شبانه روزی یکمرتبه که درآن (لا اله الا انت سُبحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظّالمین) (یعنی ذکر یونسیه).گفته شود،نیست .

انسان این ذکر را بگوید در حالی که خود را در زندان طبیعت زندانی ومقیّد به قید وبندهای این اخلاق رذیله ببیند و اقرار داشته باشد که خدایا ،تو مرا گرفتار این پستیها نکردی و در حقِّ من ظلم روا نداشتی و تنها من به خویشتن ستم کردم. حضرت آقای ملکی ادامه میدهد:

اصحاب وشاگردان او  به این دستور،عمل میکردند و بعضی از آنها این ذکر را سه هزار مرتبه در سجده میگفتند وخلاصه،این سجده و برکاتش نزد عاملان به آن ،معروف است ولی به شرط آن که مداومت شود ( در نامه ای جناب ملکی حداقل ذکر را 400  مرتبه عنوان کرده اند ) .( ونیز) استادم به خواندن 100 مرتبه سوره قدر در شب و عصر جمعه نیز امر میفرمودند.  دراثر ذکر کم کم آدمی  بوی مذکور   خدا »  را پیدا میکند ودارای کمالات  ملکوتیان میشود.

 

دستور العمل برای گناه نکردن 

از شاگردان یکی از علماء از ایشان می پرسند :

زیاد مرتکب معاصی می شوم و هر چه تلاش می کنم، موفق نمی شوم.  

ج: بسمه تعالی- نقل شده از أحد الحسینین قدس سرهما ( یعنی الخلیلی و النوری ) که برای این مقصود، حمد و سوره  اهدا شود برای مدفونین از مؤمنین و مؤمنات در مشاهد ثمانیه مشرفه: حرمین شریفین »، نجف اشرف »، کربلای مشرفه »، و الکاظمیه المشرفه » و سامراء المشرفه » و المشهد الرضوی المشرف » و قم المشرفه » و حمد و سوره برای مدفونین در سائر مشاهد مشرفه.

 

سه ویژگى برجسته مؤمن

قالَ الاِمامُ الرِّضا ( علیه السلام ) :

سه ویژگى برجسته مؤمن

لا یَکُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِنًا حَتّى تَکُونَ فیهِ ثَلاثُ خِصال:1ـسُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ. 2ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِیِّهِ. 3ـ وَ سُنَّةٌ مِنْوَلِیِّهِ. فَأَمَّا السُّنَّةُ مِنْ رَبِّهِ فَکِتْمانُ سِرِّهِ. وَأَمَّا السُّنَّةُ مِنْ نَبِیِّهِ فَمُداراةُ النّاسِ. وَ أَمَّاالسُّنَّةُ مِنْ وَلِیِّهِ فَالصَّبْرُ فِى الْبَأْساءِ وَ الضَّرّاءِ.

مؤمن،مؤمن واقعى نیست، مگر آن که سه خصلت در او باشد:سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پیامبرش و سنّتى از امامش. امّا سنّت پروردگارش،پوشاندن راز خود است،امّا سنّت پیغمبرش،مدارا و نرم رفتارى با مردم است،امّا سنّت امامش،صبر کردن در زمان تنگدستى و پریشان حالى است.

 

پاداش نیکى پنهانى و سزاى افشا کننده بدى

أَلْمُسْتَتِرُ بِالْحَسَنَةِ یَعْدِلُ سَبْعینَ حَسَنَةً، وَ الْمُذیعُبِالسَّیِّئَةِ مَخْذُولٌ، وَالْمُسْتَتِرُ بِالسَّیِّئَةِ مَغْفُورٌلَهُ.»: پنهان کننده کار نیک ، برابر هفتاد حسنه است، و آشکارکننده کار بد سرافکنده است، و پنهان کننده کار بد آمرزیده است

رموز بیداری از خواب غفلت در بیان علامه طباطبایی

دعای امام حسین روز عاشورا

برداشتی از سخنان بزرگان

,» ,وَ ,ذکر ,مِنْ ,»، ,» و ,المشرفه » ,سنّتى از ,و ,ذکر را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیمه معلم نمایندگی سمیعی کد 4186